Следвайте Гласове в Три дни след като президентът Владимир Путин обяви

...
Следвайте Гласове в Три дни след като президентът Владимир Путин обяви
Коментари Харесай

САЩ изпратиха в Европа ядрени бомбардировачи, прелетяха на 200 км от руската граница

Следвайте " Гласове " в 
Три дни откакто президентът Владимир Путин разгласи фактическото отдръпване на Русия от Договора за стратегическите нападателни оръжия - СТАРТ 2, Съединените щати изпратиха в Европа нуклеарни бомбардировачи, заяви Moskow Times.

Четири стратегически B-52 Stratofortress дойдоха във военновъздушната база Морон в Испания в петък, 24 февруари, заяви командването на Военновъздушни сили на Съединени американски щати в Европа.
Самолетите, които идват от авиобазата Майнот, Северна Дакота, са трансферирани в Европейски Съюз " за съдействие и подсилване на връзките със съдружниците и сътрудниците на НАТО ", както и за проява на готовността на Съединени американски щати за групова защита, декларират от командването.
Преди да дойдат в испанската база, бомбардировачите B-52 са посетили Естония, където са направили прехвръкване на дребна височина в столицата Талин като част от честванията на националния ден на независимостта.

Two flew over Tallinn, Estonia in a show of solidarity, commitment and honoring Estonia on their 105th Independence Day celebration.
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР